بروزرسانی: 22 آذر 1404
10 تا از بهترین غذاهای گیلان
10 تا از بهترین غذاهای گیلان
به غیر از همه سبزیجات و حبوباتی که اعضای ثابت آش ها هستند، کوفته های کوچک گوشت چرخ کرده و ماست اعضای جدید این آش هستند. در اکثر رستوران های رشت می توانید باقلا قاتق را نوش جان کنید. یکی از خوراک های معروف مردم چابهار، خوراک خرما است؛ این غذا ترکیبی از خرما، نان، برنج و حبوبات بوده که خاصیت زیادی دارد. پلو زعفرانی که اصالتی پاکستانی دارد یکی از غذاهای بسیار خوش طعم مردم این دیار است که با تزئینی زیبا اشتهای هرکسی را باز می کند.
- ترش سماق یکی از خورشت های محلی مازندرانی است که با برنج سرو می شود.
- این غذای سنتی ایران بسیار خوشمزه و البته نسبتا ترش است و به محض میل کردن آن متوجه طعم متفاوت و جدیدش خواهید شد.
- به علاوه ترکیبات دیگری چون گردو، انار، پیاز، زردچوبه، سیر، عدس، نمک و لوبیا چیتی به آن افزوده می شود.
- مواد تشکیل دهنده این غذا سیر، تخم مرغ، سیب زمینی، کدو سبز و گوجه فرنگی است.
جایی با طراحی خاص که یادآور یکی از بازارهای قدیمی قاهره یا مراکش است. جذاب ترین بخش این رستوران میزی مملو از باقلواهای عربی است که برای مشتریان تدارک دیده شده و گوشه ای شیرین از فرهنگ غذایی عرب را هم به مشتریان خود نشان می دهد. یکی از قدیمی ترین رستوران های شهر که به عنوان یکی از بهترین رستوران های رشت از نظر مردم نیز شناخته می شود، رستوران محرم است.
ترشی تره
ترخینه، یکی از غذاهایی است که در فصل زمستان و به دلیل شیوع سرماخوردگی طبخ و خورده می شود. البته ترخینه را به عنوان غذای محلی دیگر استان های غربی کشور از جمله کرمانشاه، لرستان و کردستان نیز می شناسند. غذاهای معروف اصفهانی طیف وسیعی از غذاهای معروف و کمتر شناخته شده را در بر می گیرند که اغلب به دو دسته تقسیم می شوند؛ غذاهایی که پخته و کوبیده می شوند و غذاهای شل، آب دار و آش مانند.
غذاهای محلی تبریز؛ از کوفته تا خورش هویج
برای تهیه این غذا باید ماهی را سرخ کنید و رب، سیر، پیاز و فلفل قرمز را تفت دهید و به آن ها آب اضافه کنید. وقتی این مواد در حال جوشیدن اند آن ها را روی ماهی بریزید تا طعم بهتری بگیرد. این غذا برای افرادی که به غذاهایی با طعم تند علاقه دارند بسیار جذاب است. کوکوی لوبیا سبز یکی از انواع غذاهای محلی آذربایجانی می باشد. کوکو لوبیا سبز تبریزی یک غذای خوشمزه و خوش عطر و لعاب است که در مهمانی ها، مراسمات و برای افطار در ماه مبارک رمضان نیز استفاده میشود.
قلیه ماهی، از معروف ترین غذاهای سنتی کیش
آش گوجه فرنگی یک از آش های خوشمزه و خوش عطر ایرانی است که اصالتا برای شهر تبریز می باشد. آش گوجه فرنگی در تبریز به نام آبغورا آشی یا بامادور آشی نیزمعرفی می شود. این آش به روش های مختلفی پخته می شود و در هر شهری نام متفاوتی دارد. وقتی صحبت از انواع غذاهای محلی آذربایجانی به میان بیاید کوفته تبریزی یکی از مهمترین غذاهای سنتی منطقه آذربایجان است که در همه ایران سرو و پخته می شود. یکی از زیباترین و به یادماندنی ترین سفرهایی که می توانید به جنوب کشور تجربه کنید، سفر به جزیره کیش است. با رهی نو همراه باشید تا سر سفره های رنگین جنوبی بنشینیم و طعم بی نظیر غذاهای معروف کیش را به جانمان بچسبانیم که بسیار خوشمزه هستند.