نام غذاهای محلی کاشان و طرز تهیه
انتشار: فروردین 28، 1400
بروزرسانی: 22 آذر 1404

نام غذاهای محلی کاشان و طرز تهیه

نام غذاهای محلی کاشان و طرز تهیه

از زرشک پلو با مرغ، خورش قیمه و قرمه سبزی تا غذاهای محلی، طرفداران بسیاری در بین گردشگران دارند. تنوع غذایی در ایران به اندازه ای است که حتی بسیاری از ایرانیان نیز تا به حال شانس امتحان غذاهای سنتی شهرهای مختلف را نداشته اند. خورش ماست درواقع خورش نیست و بیشتر به عنوان دسر در میان اصفهانی ها روان دارد. «هیچ عشقی صادقانه تر از عشق به غذا نیست.» این نقل قول معروف از جرج برنارد شاو بی دلیل نیست؛ مخصوصا اگر طعم بهترین غذاهای محلی ایرانی را چشیده باشید.

  • به این ترتیب که هسته اصلی آن لوبیا چشم بلبلی و بادمجان سرخ کرده و گوجه است.
  • اسم این شیرینی محلی مازندران، زیباترین تفسیر برای بافت نرم و بی نظیر آن است که در در دهان شما آب می شود.
  • این غذای لذیذ که معمولاً برای اعیاد و عروسی ها طبخ می شود؛ از موادی نظیر پیاز، گوشت گوسفند قورمه شده، زعفران، رب گوجه فرنگی و غیره تهیه می شود.
  • ته دیگ مورد نظر خود را در قابلمه بچینید و سپس برنج و مواد گوشتی را به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید.
  • کبه یک نوع غذای عربی است که در آشپزی بوشهر وارد و در غذای محلی بوشهری ماندگار شده است.

کدوبره از ترکیب سیب زمینی، کدوی سبز، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و تخم مرغ و ادویه (نمک، فلفل و زردچوبه) مهیا می شود. تمام مواد اولیه ی این خوراک پخت سریعی دارند، اگر گرسنه هستید و وقت تان کم است، کدوبره را فراموش نکنید. مواد اصلی این غذا شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، سیب زمینی، زردچوبه، نمک و فلفل می شود. بیج بیج را هم می توانید با برنج نوش جان کنید و هم به صورت ساندویج شده با نان. بیج بیج را بیشتر اهالی بابلسر می پزند و به آن علاقه مند هستند. البته امروز در همه شهرها این غذا را می پزند؛ به خاطر دستور پخت ساده، طعم عالی و زمان کوتاه برای آماده شدن بیج بیج غذای محبوبی شده.

غذاهای ایرانی با گوشت

قرمه سبزی را در بهار شمال ایران با سبزی خوردن تازه صرف کنید، در تابستان غرب کشور با ماست محلی، در پاییز جنوب با سالاد شیرازی و زمستان شرق با ترشی محلی. این ها نشانه این است که همه ایران قورمه سبزی را متعلق به خود می دانند. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا درباره غذاهای ایرانی مطالب بیشتری بخوانیم. هم چنین شما می توانید در مقاله های دیگری غذاهای ایرانی ساده، غذاهای ایرانی با مرغ، غذاهای ایرانی بدون برنج، غذاهای ایرانی بدون گوشت، غذاهای طبع گرم و خورش های ایرانی را هم بخوانید.

صبحانه محلی شوشتر

امروزه برای تهیه ترخینه بلغور را در دوغ به مدت چند ساعت می پزند. بعد از این که ماده خمیر مانند از پختن بلغور و دوغ به دست آمد، گیاهان محلی مثل پونه و شلغم به این مخلوط اضافه می شود. سپس مواد به دست آمده یا زیر نور خورشید یا در تنور با حرارت خشک می شود. از غذاهای خاص یزدی، همین آش ماش است که محبوب مردم منطقه منشاد یزد محسوب می شود.

در پخت دوغ پا، یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی چابهار، از دوغ استفاده می شود. دوغ پا یکی از بهترین غذاهای محلی چابهار است که آن را مانند خورشت قیمه درست می کنند، اما تفاوتش در این است که به جای ریختن آب، باید دوغ به آن اضافه کرد. معمولا این غذا را در مراسم هایی مانند ختنه سوران و جشن زایمان می پزند و برای میهمانان سرو می کنند. پلو زعفرانی، یکی از زیباترین غذاهای محلی چابهار به خاطر تزئین خاص آن است. در کنار مغذی و مقوی بودن، این غذا از سمت پاکستان وارد ایران شده که بعدها به عنوان غذای رسمی چابهار هواداران زیادی پیدا کرده است. این پلوی خوش عطر به خواص دارویی اش معروف است که باعث گردش بهتر خون و افزایش ایمنی بدن می گردد.