طرز تهیه غذای فوری و ساده ایرانی و بین المللی لیست 20غذای فوری
انتشار: دی 13، 1400
بروزرسانی: 22 آذر 1404

طرز تهیه غذای فوری و ساده ایرانی و بین المللی لیست 20غذای فوری

طرز تهیه غذای فوری و ساده ایرانی و بین المللی لیست 20غذای فوری

به این خاطر که در طرز تهیه فرنی از مواد بسیار مفید و مغذی مانند نشاسته، شیر، شکر و گلاب استفاده شده است. خوردن فرنی به\u200eغیر از مفید بودن برای درمان سرماخوردگی، فواید دیگری نیز دارد. به\u200eعنوان مثال خوردن فرنی برای نوزادان بسیار توصیه می شود؛ زیرا فرنی آرد برنج غذایی نرم و ساده ای دارد که کمترین امکان آلرژی را برای نوزاد ایجاد می\u200fکند.

  • همان طور که از نام این رستوران نیز پیداست، شکوه و جلال و زیبایی این رستوران در کل شهر شیراز نایاب و مثال زدنی است.
  • فلافل یکی از اعضای فوق العاده خوشمزه و لذیذ غذا هاي خوشمزه ي جهان اسـت و بعلت سادگی پخت و طعمش، در تعداد زیادی از نقاط جهان بـه شدن مشهور و محبوب اسـت.
  • هر کدام از این غذاها و خوراک ها، طعم و مزه خاصی را در هر نقطه از این کشور دارند و گذشته از آن، غذاهای بومی مناطق مختلف نیز واقعا شایسته شناخته شدن بیشتر هستند.
  • رشتی ها، آش معروفی به اسم آش ترش دارند که داخل آن نخود، اسفناج، لوبیا، کشمش، پرزردآلو و آلوچه می ریزند.

برای کیفیت شیشلیک دو نکته را باید در نظر داشته باشید که این دو نکته را مشهدی ها به خوبی رعایت کرده اند. جالب است بدانید شیش از کلمه ترکی به نام سیخ گرفته شده است و شیشلیک هم همان گوشت کباب شده  به سیخ کشیده شده است. این غذایی است که وقتی می گوییم غذای گیاهی ایرانی خیلی ها به یادش می افتند. این غذای خوشمزه را می توانید در کمتر از ۱۵ دقیقه درست کنید.

»\xa0طرز تهیه انواع خورشت ایرانی\xa0«

چنانچه تصمیم دارید که به این شهر سفر کنید یا خودتان می خواهید یک غذای لذیذ و جدید را میل کنید، ما به شما گیشنیز کباب را پیشنهاد می کنیم. همان طور که از اسمش پیداست، این غذا مخلوطی از گوشت و گیشنیز و البته دیگر مواد همچون لپه، پیاز، تخم مرغ، آرد، لیموعمانی و ادویه هایی مانند نمک، فلفل و زردچوبه است. گیشنیز کباب را می توان به عنوان وعده ناهار یا شام سرو کرد.

– ساندویچ فیله مرغ

شیربرنج غذایی است که معمولاً در مناسبت های خاص مانند ماه رمضان و محرم آن را مصرف می کنند. این غذا آن قدر خوشمزه است که بعضی از افراد آن را به عنوان یکی از دسرهای شب یلدا نیز قرار می دهند؛ زیرا شیربرنج را هم به صورت داغ می توان مصرف کرد و هم به صورت سرد. از قدیم الایام بزرگ های جامعه و کسانی که سررشته ای از علوم پزشکی و تغذیه داشتند، همیشه مردم را به خوردن شیربرنج توصیه می کردند. این غذا دارای خواص بسیار زیادی است؛ زیرا در طرز تهیه شیر برنج از شیر، برنج و گلاب استفاده می کنند. خوردن شیربرنج برای نوزادان و کودکانی که در حال رشد هستند بسیار توصیه می شوند. چرا که دارای منبعی عظیم از مواد مغذی مانند کلسیم و انواع ویتامین های مفید مانند  B2 است.

۴. آش رشته Ash Reshteh

کله پاچه معمولاً برای صبحانه به عنوان یک تقویت کننده انرژی برای تمام روز، مصرف می شود. رستوران هایی که کله پاچه در آنجا طبخ می شود به کله پزی یا طباخی معروف هستند. آشپزهای طباخی ها قبل از سحر و حدود ساعت 4 صبح رستوران را باز می کنند و شروع به فروش این غذای ایرانی می کنند. گز دسر و سوغات معروف شهرهایی چون اصفهان، گلپایگان، کرمان و چهارمحال و بختیاری است.