طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی
انتشار: اسفند 28، 1401
بروزرسانی: 22 آذر 1404

طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی

در شهر های جنوبی ایران سمبوسه سیب زمینی را با نان لواش درست می کنند. مواد میانی سمبوسه را اخل لواش گذاشته و آنرا به صورت مثلثی تا می کنند و سپس در روغن سرخ می کنند. امروزه سمبوسه دارای شهرت جهانی است و در هند، کشورهای خاور میانه، کشورهای شمال آفریقا و سایر کشورهای جهان طبخ و به به فروش می رسد.

  • سمبوسه سیب زمینی در واقع نان لواش برش خورده است که با مخلوطی از گوشت، سبزیجات معطر، سیب زمینی و ادویه پر می شود.
  • بعد از اینکه پخته شد، پوست آنها را جدا کرده و خوب له می کنیم.
  • اپلیکیشن آموزش آنلاین آشپزی\xa0را حتما نصب کنید و به عنوان یک کتاب دیجیتالی آشپزی از آن استفاده کنید.
  • برای اینکه آخرین تا باز نشه موقع سرخ شدن به یه چسب نیاز داریم.
  • حرارت زیر روغن باید کم باشد، ولی روغن باید به طور کامل داغ شده باشد.

بعد از آماده شدن خمیر نوبت صاف کردن و ریختن مواد سمبوسه درون آن است. برای این کار گلوله هایی به اندازه ی دلخواه از خمیر بردارید و آن را در روی سطحی صاف با وردنه خوب باز کنید تا سطح خمیر نازک شود. سپس با قاشق از مواد آماده شده را در یک قسمت خمیر ریخته قسمت های دیگر را روی آن قراردهید و لبه ها را از تمام قسمت ها فشار دهید تا به هم بچسبد. حالا مثلثی که داخلش مواد سمبوسه است را به طرف خودتان تا کنید ودرآخرکار مثلث آخری را برروی دیگری تا کنید. پیجیدن سمبوسه سیب زمینی سلیقه ای است و می توانید سمبوسه هایتان را به شکل مستطیل و لقمه ای تا کنید. در فاصله سرخ شدن سیب زمینی ها، پیاز را پوست گرفته و بشویید.

طرز تهیه سمبوسه

مواد را جدا گانه تفت می دهیم و کمی پودر کارى و مقدارى فلفل و نمک مى زنیم. بعد از سرد شدن برش های مستطیلی یا قیفی شکل نان را با مواد پر می کنیم و هر دو طرف سمبوسه ها را سرخ می کنیم. سس سمبوسه بسته به ذائقه خودتان می تواند تند باشد یا معمولی .

آشنایی با خواص و مضرات سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی

حالا بگذارید مواد اندکی خنک شوند و پنیر پیتزای رنده شده را با همه مواد مخلوط کنید. برای این سمبوسه بهتر است که از خمیر استفاده کنید تا طعم واقعی تری از پیتزا برایتان داشته باشد. پس از پیچیدن سمبوسه ها آن ها را در روغن داغ سرخ کنید و با گوجه فرنگی و جعفری تازه تزیین و سرو کنید.

محبوبیت سمبوسه در حدی است که در هر شهری به راحتی می توانید در کنار خیابان این غذای خوشمزه را بیابید. در نهایت، می توانید برای تزئین سمبوسه گوشت از سس سمبوسه یا انواع سبزیجات، زیتون یا گوجه های گیلاسی استفاده کنید. به همین شکل اگر طرز تهیه پوره سیب زمینی را دنبال می کنید، از زیتون یا سبزیجات مختلف برای تزئین آن کمک بگیرید. در این مقاله من تلاش کردم تا طرز تهیه ی سمبوسه ی معمولی و سمبوسه ی پیتزایی را توضیح بدهم همچنین طرز پیچیدن سمبوسه و درست کردن خمیر سمبوسه را هم بیان کردم.