طرز تهیه سمبوسه + آموزش تصویری پیچیدن سمبوسه
انتشار: خرداد 27، 1400
بروزرسانی: 22 آذر 1404

طرز تهیه سمبوسه + آموزش تصویری پیچیدن سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه + آموزش تصویری پیچیدن سمبوسه

پس از اینکه کمی سیر و پیاز را تفت دادیم گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم. در مرحله بعد فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. شما می توانید با اضافه کردن مقداری سوسیس و پنیر پیتزا به مواد سمبوسه سیب زمینی، طعم متفاوت و فوق العاده ای را تجربه کنید. بهتر است در این حالت، سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و جداگانه سرخ کنید و در پایان با مخلوط پیاز و سوسیس و سایر چاشنی ها ترکیب کنید. حتما در سفر به جنوب، طعم بی نظیر سمبوسه های جنوبی را امتحان کرده اید؛ طعمی که اگرچه تند است، اما آزاردهنده نیست و احتمالا تبدیل به یکی از خاطرات شیرین شما شده است. همچنین می توانید به عنوان یک پیش غذای ساده و شکیل در مهمانی های خود روی آن حساب کنید.

  • در قرن سیزدهم هجری، تجار ایرانی سمبوسه سیب زمینی را با خود به هند بردند و در هند با تغییر ظاهر و نحوه پخت، سنبوسه سیب زمینی به یکی از غذا های پرطرفدار در هند تبدیل شد.
  • پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند، پوست شان را می گیریم و آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم.
  • سیر را رنده کنید یا سبزی به مخلوط افزوده و تفت دهید.
  • سمبوسه ترکیبی از مواد میانی مختلف که به عنوان مغزی داخل نان نازک است که به شکل مثلثی پیچیده می شود.
  • سمبوسه دارای طرز پخت های مختلفی می باشد که ما قصد داریم طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی را به روش اصلی و ساده با طعمی بی نطیر به شما آموزش دهیم.
  • لازم به توضیح است که به طور معمول طرز تهیه سمبوسه با نان لواش پیش می رود، اما شما می توانید از خمیر یوفکا نیز به عنوان جایگزین استفاده کنید.

\u200fماهی را از استخوان جدا کرده و چرخ کنید یا میگو را از چرخ گوشت \u200fبگذرانید. ماهی را در روغن سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا به همدیگر نچسبند. لایه های مربع را طوری روی هم جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد. در صورت تمایل می توانید سمبوسه ها را با تمر هندی آب کرده آغشته کنید و میل نمایید.

مرحله هفتم

فقط خیلی مهمه که قسمتی از نان که مواد داخلشه باز نباشه که موقع سرخ شدن بیرون بریزه. پیاز باید رنگ قهوه ای طلایی پیدا کنه و درونش هم پخته باشه. از روی حرارت برش میداریم و بعد که سیبزمینی ها پخته شد پوره شون میکنیم و به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و سبزیجات خرد شده رو هم بهش اضافه میکنیم. به طور کلی از سبزیجات و سیب زمینی و پیاز داغ برای تهیه این سبک سمبوسه استفاده میشه. در این مطلب آموزش کامل تهیه ساده ترین نوع سمبوسه با مراحل پیچیدنش رو به طور کامل خواهیم دید.

طرز تهیه سمبوسه بندری :

در همین حین سیب زمینی باقیمانده را پوست می گیریم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. حالا سیب زمینیخرد شده را با آب سرد به خوبی می شوییم تا نشاسته اضافی روی آن از بین برود. پس از اینکه نان ها را به صورت مستطیل شکل برش زدیم مقداری از مایه میانی سمبوسه را ابتدای نان قرار می دهیم و نان را به شکل مثلث جمع می کنیم. پوره سیب زمینی را  داخل ماهیتابه بریزید و با مواد داخل ماهیتابه مخلوط کنید و کمی تفت دهید. تمام مواد را در ظرفی گود و جادار بریزید و مقداری آب اضافه کنید. شروع به ورز دادن کنید و آنقدر این کار را ادامه دهید که خمیر به دست نچسبد.

ارزش غذایی و کالری سمبوسه:

مخصوصا اگه بخواید از سمبوسه برای فینگرفود استفاده کنید میتونید سایز رو نصف این اندازه کنید. پیازها را نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. همانطور که مطمئنا می دانید سمبوسه به دلیل سرخ شدن در روغن از غذاهای پر کالری محسوب می شود. در صورتی که تمایل دارید این غذاهای خوشمزه را با کالری کمتری و به صورت رژیمی تهیه کنید می توانید از دستور سمبوسه بدون روغن استفاده کنید. حالا برای پیچیدن سمبوسه از مواد بردارید و یک سمت نان قرار دهید و به حالت مثلثی نان را بپیچانید. در نهایت زمانی که یک طرف سمبوسه کاملا سرخ و اطراف آن طلایی شد بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر سمبوسه ها سرخ و طلایی شوند.