طرز تهیه خورشت فسنجان جا  افتاده و مجلسی ستاره
انتشار: بهمن 17، 1399
بروزرسانی: 22 آذر 1404

طرز تهیه خورشت فسنجان جا افتاده و مجلسی ستاره

طرز تهیه خورشت فسنجان جا افتاده و مجلسی ستاره

با این ترفند خورشت فسنجان لعاب دار و غلیظ می شود و از حالت آبکی بیرون می آید. گردو به این مرحله که رسید برای تهیه خورشت فسنجان آماده است. بگذارید حدود ۲ ساعت گردوها در آب جوش بخورند تا روغن شان کاملا خارج شود. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه ای دیگر به همراه کمی روغن تفت دهید.

  • برای اینکه خورش به خوبی روغن بیندازد حداقل باید ۳ ساعت روی حرارت بسیار ملایم بماند.
  • در این مرحله مرغ های پخته و تفت داده شده را به سایر مواد فسنجون اضافه کنید.
  • سپس آلو بخارایی ها را اضاف کنید، چند بار هم بزنید و زیر شعله را کم کنید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا به مدت 45 دقیقه به خوبی با هم بپزند.
  • بازم تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت روغن بندازه.
  • هنگامی که مرغ کمی سرخ شد ۲ لیوان به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید ۱ ساعت مرغ به آرامی پخته شود.

و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره. ۴- در صورت تمایل میتوانید به جای برگ بو از ۱ قاشق چایخوری دارچین در زمان قرار دادن مرغ در مایه فسنجان به خورش تان اضافه کنید. ۳- فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.

آموزش کامل طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و طعم دار شده با مواد

پس به نظر این حقیر اعتماد کنید و به همین مقادیر از رب انار، البته با میزان غلظت و ترشی متوسط رو به بالا اکتفا کنید. بعد هم مقدار آب بیشتری که نیاز داره که در اینجا مجموعاً حدود 7-8 لیوان بود رو اضافه میکنم و میذارم روی حرارت. همانطور که در ابتدای مطلب، اشاره شد، این خورشت مناسب فصول سرد است و در فصل تابستان ممکن است طبیعت گرم این خورشت باعث ایجاد گرمی در افراد شود.

مرحله پنجم؛ اضافه کردن رب انار و زعفران

بز ها به لطف طراحی مردمک هایشان در تاریکی می توانند ببینند. پس نکته اول برای غلیظ شدن فسنجان این است که گردو نباید خیلی کم باشد اگر گردو کم دارید از بادام زمینی خام استفاده کنید. بازگشت به سلیقه شما انجام میشه و نیازی نیست دلیلی برای بازگشت محصول ارائه کنید.

آموزش طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی غذای سالم خوشمزه و رژیمی

حالا کف های سفید رنگ روی سطح آب را می گیریم و دور می ریزیم. نکته دیگه اینه که اضافه کردن شکر رنگ فسنجان رو به قهوه ای تیره و سیاهی میبره. همچنین خیلی ها برای خوشرنگتر شدن فسنجان در اون یک قاشق رب گوجه میریزن. ۷- در برخی از دستورها، پیاز را رنده میکنند یا کلا از آن استفاده نمیکنند.