بروزرسانی: 22 آذر 1404
طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ دستور پخت فسنجان با مرغ طرز تهیه فسنجون با مرغ
طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ دستور پخت فسنجان با مرغ طرز تهیه فسنجون با مرغ
نصف استکان آب سرد به آن اضافه کنید (می توانید از یک قالب یخ استفاده کنید) هر نیم ساعت این کار را تکرار کنید. سه بار این کار را انجام بدهید 1 ساعت مانده به آخر پخت فسنجان رب انار را اضافه کنید و در آخر شیرینی آن را بچشید اگر ترشی و شیرینی آن کم بود به آن اضافه کنید. در طرز تهیه فسنجون با کدو باید بعد از خرد کردن کدو، آن را بخارپز کنید. کدو به دلیل طعم شیرینی که دارد می تواند بسیار ترکیب جذابی را با شکر و رب انار در این غذا ایجاد کند. فیله بوقلمون می تواند جایگزین سینه مرغ در این غذا باشد. توجه داشته باشید به دلیل بافت نرم کدو باید حتماً با حرارت ملایم خورشت شما پخته شود تا کدو وا نرود.
- گردوی آسیاب شده را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید.
- البته برای تفت خوردن سویا روغن زیاد لازم نیست زیرا گردو بعد از چند دقیقه از خود روغن پس خواهد داد.
- داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد.
- اگر خورشت فسنجان آماده شد و احساس کردید به اندازه دلخواه شما روغن نینداخته است ، در اخر یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید ، این کار به روغن انداختن خورش کمک می کند.
- همچنین به شما می گوییم چطور خورش فسنجون به روغن می افتد یا اگر خورش فسنجون تلخ یا شیرین شد چه کنید.
این خورشت کاملاً مزه ترش شده ای دارد که با استفاده از رب انار شمالی تهیه می شود. برای طرز تهیه خورشت فسنجان دستورالعمل های متفاوتی وجود دارد که بسته به اقوام گوناگون ایرانی در جاهایی هر چند جزئی با یکدیگر فرق می کنند. در تمامی فسنجان ها نیاز به گردو و روغن داریم و باید در تمامی روش های طبخ خورشت فسنجان، خوش حوصله باشیم. در این مقاله طرز تهیه فسنجون به روش های مختلف بیان گردید.
مواد لازم برای خورشت فسنجون با مرغ
حدود یک تا یک و نیم ساعت دیگر نیاز است که خورش روی حرارت ملایم بماند تا به طور کامل جا بیفتد. خورش فسنجان غذایی است که خیلی آسان و بدون دردسر آماده می شود. مهم ترین فاکتور برای درست کردن یک فسنجون خوشمزه و جا افتاده صبر است. نکته مهم در این مرحله این است که گردو را خیلی کم باید تفت دهید زیرا تفت دادن اضافی آن می تواند باعث سوختن گردو شود که باعث می شود روی طعم خورش تاثیر منفی می گذارد. پس اینکه گردو را یک دقیقه تفت دادید ۶ یا ۷ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و درب آنرا بگذارید.
طرز تهیه فسنجون مجلسی با مرغ، لعاب دار و خوشمزه برای ۴ نفر
همچنین اگر دوست دارید خورشت فسنجان ترشی داشته باشید می توانید شکر را کمتر در آن استفاده کرده و رب انار بیشتر درون آن بریزید. برخی افراد فسنجان گیلانی را با گوشت قلقلی نیز درست می کنند. برای این کار باید ابتدا خورش فسنجان را بدون گوشت و مرغ آماده کنید. سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و کمی زردچوبه ترکیب کنید و خوب ورز دهید.
طرز تهیه خورش فسنجان
در این مقاله درباره سقف کناف ساده و هر آنچه لازم است درباره آن بدانید، بیشتر خواهیم گفت. اگر می خواهید که سلامت شما تحت تاثیر عادت های بد قرار نگیرد، باید آنها را با عادت های خوب جایگزین کنید. مردمک سوراخی است که در وسط عنبیه چشم قرار دارد و ورودی مسیر نور به داخل چشم است.