بروزرسانی: 22 آذر 1404
بهترین غذاهای محلی اهواز ایران تراول
بهترین غذاهای محلی اهواز ایران تراول
طعم این ته چین خانگی بسیار لذیذ است و برای پذیرایی از مهمان ها و همچنین دورهمی های خانوادگی نیز بسیار مناسب است. در لیست انواع غذاهای ایرانی، برخی غذاها قدمت طولانی دارند و البته ممکن است به یک شهر یا منطقه خاص کشور باشند. این غذاها معمولا جزو غذاهای پرطرفدار ایرانی به حساب می آیند. پوکورا بوشهریپوکورا بوشهری بیشتر به عنوان میان وعده سرو می شود و طعم تندی دارد. بنابراین اگر به غذاهای تند علاقه دارید و می خواهید به این شهر سفر کنید، پوکورا بوشهری را از دست ندهید. این میان وعده در اصل با سس ماست و نعنا یا سس ترش و شیرین سرو می شود.
- یکی دیگر از غذاهای محلی استان مازندران نازخاتون است که طعم بسیار لذیذی دارد و برای تهیه آن به بادمجان کباب شده، نعناع، گشنیز، سیر، آب غوره، نمک و آب انار نیاز دارید.
- ابتدا پیاز را تفت می دهند و نخودی که از شب قبل خیسانده و نفخ آن حسابی گرفته شده است، به آن اضافه می کنند.
- پیاز، گوجه فرنگی، تخم گشنیز، رازیانه، زیره سبز، فلفل سیاه، میخک، زردچوبه و نمک از جمله ادویه های این غذای خوشمزه است.
- اگر شما هم هوس بازدید از این شهر بی نظیر با غذاهای خوشمزه به سرتان زده است، کافیست کوله بار سفرتان را جمع کرده و آماده حرکت شوید.
غذاهایی همچون سبزی پلو دامغانی، خورش هویج و پسته، خلال پلو، ته چین گرمسار، چرتمه پلو، تاک پلو، ته چین کشمش و لپه سمنان، ته چین شهمیرزاد، مانی پلو، چلوگوشت و ... تنها بخشی از این خوراک های بومی و سنتی این استان را تشکیل می دهند. استان سمنان به دلیل قرارگیری در منطقه جغرافیایی ویژه با اقلیم بیابانی و نیمه بیابانی و همچنین به دلیل وضعیت آب و خاک، از موقعیت کشاورزی مطلوبی برخوردار نیست. گندم، جو، سیب زمینی، یونجه، چغندر، شبدر و پسته به عنوان محصولات کشاورزی این خطه از کشور شناخته می شوند. با این وجود می توان تنوع جالب و شگفت انگیزی از غذاها و خوراک های سنتی و محلی را در برنامه ی غذایی خانواده های این منطقه از ایران مشاهده کرد.
غذاهای ایرانی با کشک
همراه با غذا ترشی میل می کنید یا بیشتر اهل سالاد و ماست هستید؟ برویم با هم سری به خوشمزه ترین چاشنی های گیلانی بزنیم. این شیرینی بیشتر در شهر رشت و از خمیر رشته، مغز گردو، هل وسایر ادویه جات و خاک قند درست می شود. اغلب رشته خوشکار را در ماه رمضان و سر سفره افطار میل می کنند.
کباب مشتی یا کباب زردک اصفهان
دمی لخلاخ بیشتر در کشورهای حاشیه خلیج فارس پخته می شود و به مرور زمان وارد شهرهای ساحلی جنوب ایران شده. بوشهری ها در کنار این دمی که با استفاده از برنج، سیر، پیازداغ، شوید، گرد لیمو عمانی، کره، روغن، فلفل و نمک درست می شود ماهی سرخ شده سرو می کنند. سنگسر، هامور و سرخو ماهی های مناسبی برای درست کردن این غذا هستند.
لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان همدان
اگر بخواهیم یکی دیگر از غذاهای محلی کرج را نام ببریم می توان به حلیم با گوشت گوسفند اشاره کرد که جزو غذاهای بسیار محبوب این استان محسوب می شود و بیشتر رستوران ها آن را سرو می کنند. وقتی می خواهیم غذا بخوریم، یا غذا بپزیم، از سوالات اساسی که مطرح می شود این است که لیستی از خوشمزه ترین غذاها پیدا کنیم. امروز اینجا هستیم تا لیستی از خوشمزه ترین غذاهای ایران را با استفاده از آمار و تاریخچه غذاهای ایرانی به شما معرفی کنیم.