بروزرسانی: 22 آذر 1404
این غذاها ی ایرانی به مزاج خارجی ها خوش آمده
این غذاها ی ایرانی به مزاج خارجی ها خوش آمده
از دیگر غذاهای معروف ترکیه استانبول باید به «کومپیر» اشاره کنیم که ماده اولیه آن سیب زمینی است. کومپیر معمولاً به عنوان میان وعده در خیابان های ترکیه طبخ می شود. شیوه طبخ هم به این صورت است که ابتدا سیب زمینی ها را می پزند و داخل آن را خالی می کنند.
- ساراواک لاکسا نوعی از این سوپ است که در استان ساراواک در مالزی پخته می شود و از معروف ترین غذاهای مالزی است.
- دهانه آن با یک برش از سیب زمینی پوست کنده مهر و موم می شود.
- این غذا در واقع از بیضه ها یا دنبلان گاو تهیه می شود – برای تهیه ی این غذا پوست دنبلان را جدا می کنند، آن را صاف می کنند، و به شکل عمیق و کامل سرخ می کنند.
- این غذا حتی برای افراد تحت رژیم های گیاه خواری نیز مناسب است.
- قبل از خرید بلیط ترکیه این مطلب را بخوانید تا با بهترین غذاهای استانبول آشنا شوید.
گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه و در نهایت رب گوجه فرنگی را به مواد می زنیم و همراه با گوشت آن را تفت می دهیم. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و می گذاریم داغ شود. سیب زمینی را کاملاً می شوریم و پوست آن را کنده و به حلقه های باریک خرد می کنیم.
غذاهای محلی اصفهان
غذای ملی مردم اندونزی ناسی گورنگ می باشد و اگر سری به خیابانهای مکزیک بزنید متوجه می شوید که تاکو یکی از غذاهای خیابانی محبوب در بین مردم مکزیک است. سینی فر که داخل آن مرغ و قارچ گذاشته اید را 45 دقیقه درون فر قرار دهید تا برشته شود و سپس سینی فر را در آورده و اجازه بدهید که قارچ و مرغ ها خنک شوند. گردو نه تنها یک میان وعده خوشمزه است، بلکه یک ماده غذایی همه ک... آنها با نام مستعار "Clarkies" یا "Clarksies"، پای های گوشتی خوش طعمی هستند که در کاردیف، ولز به دنیا آمدند. پیشنهاد شده است، شامل برنج سفید با لوبیا سیاه خورشتی و گوشت "desmechada" (خرد شده) است.
کبابهای خوشمزه ترکیه از بهترین غذاهای معروف دنیا
همان طور که از اسمش پیداست، این غذای خوشمزه بر پایه آلو تهیه می شود. این خورشت در دستور سنتی و اصیل با گوشت مرغ پخته می شود، اما امروزه آن را با گوشت گوسفند یا گوساله هم ترکیب می کنند. خورشت آلو مسمای گیلانی ترکیبی خوش طعم از آلو، قیسی، مرغ، شکر و زعفران است. این غذا از معدود غذاهای گیلانی است که در آن از سیر استفاده نمی شود، پس اگر به سیر حساسیت دارید یا طعم آن را دوست ندارید خورشت آلو مسمای گیلانی برای شما مناسب است. در مشهد هم رستورانی به نام بورک وجود دارد که از فضایی شیک در محله ای خوب برخوردار است.
اگر در فصل سرد سال به زنجان سفر کنید به احتمال زیاد در کوچه پس کوچه های زنجان و از آشپزخانه های این شهر، بوی این آش خوش عطر به مشامتان خواهد رسید. همان طور که قبلاً هم گفتیم هر استان ایران حداقل یک آش محلی دارد و آش شیر آش سنتی و اصیل زنجانی است. در پخت این آش از گندم، شیر، نخود و حبوبات مختلف استفاده می شود. در تهیه این غذا بعد از اینکه حبوبات و گندم به خوبی پخته شد، شیر را به آن اضافه و برای تزئین هم از کشمش و گردو استفاده می کنند. این آش طبع گرمی دارد و بیشتر در روزهای سرد سال پخته می شود.