بروزرسانی: 22 آذر 1404
اگر علاقمند به غذای شمالی هستید، این 14 غذای خوشمزه شمالی را امتحان کنید! کاملیما
اگر علاقمند به غذای شمالی هستید، این 14 غذای خوشمزه شمالی را امتحان کنید! کاملیما
در تهیه این غذا بعد از اینکه حبوبات و گندم به خوبی پخته شد، شیر را به آن اضافه و برای تزئین هم از کشمش و گردو استفاده می کنند. اکثر ما در حوزه غذا و شکم گردی منطقه خراسان و به خصوص مشهد، شاندیز و طرقبه را به گوشت های لذیذ، تازه و خوش طعمش می شناسیم. خیلی از مسافرین و زائرین در سفر به مشهد حتی اگر سفر آن ها کوتاه باشد حتماً به یکی از رستوران های این شهر می روند تا یک وعده ششلیک یا سایر کباب های مشهد را نوش جان کنند. آش یک کلمه دوحرفی است اما به صدها شکل متفاوت می توان آن را درست کرد. در حالت عادی همه آش ها پر از سبزی هستند، اما وقتی یکی از آن ها آش سبزی نامیده می شود یعنی همه جور سبزی برای پختش لازم است!
- در نظر داشته باشید که ما ایرانیان چندین نوع ترشی بسیار خوشمزه را در لیست غذاهای خود داریم که واقعا از خوردن آنها لذت خواهیم برد.
- همچنین باید درصد استفاده از سبزی های مختلف را رعایت کنید مثلاً در قلیه ماهی گشنیز باید چهار برابر شنبلیله باشد تا طعم غذا بهتر شود.
- ایران در زمان امپراتوری پارس با کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق و همچنین افغانستان، پاکستان، کشورهای عربی و ترکیه همسایه بود.
- در این مرحله شما باید ۱۰ دقیقه صبر کنید تا غذا خوب مغز پخت شود.
امیدواریم پس از مطالعه مقاله، سطح اطلاعات شما از غذاهای ایرانی افزایش پیدا کرده باشد و در سفرهای بعدی خود حتما این غذاهای خوشمزه را سفارش دهید. برای سفر به شهرهای مختلف ایران، از اصفهان و شیراز تا تبریز و ارومیه، همین حالا می توانید بلیط هواپیما را از طریق سایت تریپ خریداری کنید. شما کدام یک از این غذاهای محلی را امتحان کرده اید؟ در قسمت نظرات با ما و خوانندگان تریپ در میان بگذارید. خرما پلو یکی از مقوی ترین غذاهای دنیا است که با استفاده از خرما، مرغ، برنج، کشمش، زعفران و چند ادویه دیگر پخته می شود. در آخر نیز می توانید این پلو را با انواع خلال های پسته، بادام و زرشک تزیین کنید. خورش بامیه غذایی است که در بسیاری از شهرهای ایران طبخ می شود؛ اما اصالتی اهوازی دارد.
مرجو خورش طالقان
خوراک لوبیا پیله، یکی از غذاهای محلی و فصلی استان البرز است که در تابستان طبخ می شود. این غذا در گذشته در ظرفی تیره به نام (tiareh) ریخته می شد و پس از پخت نان در تنور قرار می گرفت. قاتلاما یکی از شیرینی ها و دسرهای استان گلستان است که بیشتر در بین ترکمن ها و به خصوص برای مراسم عروسی تهیه می شود. مواد لازم برای درست کردن قاتلاما آرد، تخم مرغ، روغن، شکر و پودر قند برای تزئین است.
۹-کوکوی لوبیا سبز
در زبان ترکی به سنگ «داش» می گویند و به همین علت، نام این غذا که روی سنگ های داغ پخته می شده است را «سرداشی» گذاشته اند. کباب سرداشی شباهت بسیاری به کباب تابه ای دارد؛ اما در تهیه آن از روغن استفاده نمی شود و در واقع آن را با سیب زمینی و آب سبزی ها و در تنور یا فر می پزند. سپس گوشت تفت داده شده را با سبزی تفت داده شده، لوبیا قرمز از قبل خیس شده و پیاز سرخ شده، زردچوبه و فلفل در زودپز بریزید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید تا بپزد.
بزقرمه در کرمان، شهربابک، ماهان، رفسنجان و انار طرفداران خیلی زیادی دارد. قرمه کردن کاری است که در زمان های قدیم در استان کرمان خیلی رواج داشت؛ چراکه خبری از یخچال و فریزر برای نگهداری مواد فاسدشدنی نبود. این آش پرخاصیت معمولاً در مراسم های مذهبی و عزاداری طبخ می شود.