بروزرسانی: 22 آذر 1404
اسنوا پرطرفدارترین غذاهای دنیا کدام اند؟ طرز تهیه خوشمزه ترین غذای دنیا با اسنوا
اسنوا پرطرفدارترین غذاهای دنیا کدام اند؟ طرز تهیه خوشمزه ترین غذای دنیا با اسنوا
تاکو یک غذای مکزیکی خوشمزه است و در همه جای دنیا سرو می شود. تاکو با طعم های مختلف و با گوشت مرغ، ماهی، سبزیجات و گوشت درست می شود. اکثر ما از غذاهای تکراری خسته شدیم و به دنبال غذاهای جدید و متفاوت برای ناهار هستیم. به همین منظور در مجله اینترنتی اکالا و در دسته آشپزی بر آن شدیم تا غذاهایی جدید با موادی که در منزل دارید هم از برنجی گرفته تا نونی و سرخ کردنی را به شما معرفی و طرز تهیه آن را آموزش دهیم. برای آب پز کردن ماهی می توانید آن ها را همراه با ۱ لیوان آب، ۲ عدد سیر خردشده، مقداری نمک و فلفل در یک قابلمه ریخته و در آن را ببندید. غذا را روی شعله کم قرار داده و تا تمام شدن آب آن صبر کنید.
- پیشنهاد می کنیم در سفر خود به کره ی جنوبی، این غذای خوشمزه را امتحان کنید.
- در فرهنگ یزدی ها آش شولی یکی از مهم ترین غذاهای شب یلدا است و در کنار آجیل و سایر خوراکی های خوشمزه این شب سرو می شود.
- برای آن دسته از عزیزانی که علاقه ای به مصرف فست فودهای بیرون ندارند تهیه ی غذای فست فود های خانگی اهمیت زیادی دارد.
- این غذا هم یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی را از نظر خارجی ها شناخته می شود.
- ژاپنی ها کیک آب رابه صورتی هنرمندانه سرو می کنند کـه بر زیبایی آن اضافه می کند.
- کباب گله بریژ نه تنها یکی از غذاهای سنتی استان لرستان بلکه یکی از محبوب ترین کباب های این منطقه است.
سوشی، یکی از مشهورترین غذاهایی است که در جشن های خاص برای میهمانان سرو می شود و در تمامی نقاط جهان نیز طرفداران بسیاری دارد. فو (Pho) غذای خوشمزه ای است که از غذاهای محبوب مردم ویتنام است. فو در اصل متعلق به هانویی (Hanoi) می باشد که در اینجا این غذا در وعده صبحانه یا به عنوان یک غذای سبک برای آخر شب سرو می شود. در طول تقسیم ویتنام، اهالی شمال ویتنام در حال فرار از مرز فو را با خود به جنوب آوردند و اهالی جنوب ویتنام ذائقه و سلیقه خود را به آن اضافه کردند.
طرز تهیه کرپ ژامبون
در سفر به سمنان و دامغان حتماً یک وعده غذای خود را به نوش جان کردن خورشت هویج و پسته اختصاص دهید. حال که تمایل دارید معروفترین و خوشمزه ترین غذاهای دنیا را بشناسید قطعاً غذاهای هندی هم می توانند نظر شمارا به خود جلب کنند. دال عدس هندی که معمولاً فلفل تند طعم آن را بسیار متفاوت می کند، یک غذای بی نظیر هندی است. مواد اولیه برای طبخ این غذا شامل عدس قرمز، گوشت چرخ کرده، سیر، پیاز، سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، تمر هندی، فلفل قرمز، نمک و زردچوبه است. وقتی صحبت از غذا می شود، ناخودآگاه طعم ها و مزه های مختلف و غذاهایی که برای ما لذیذ است در ذهن ما تداعی می شود.
عجیب ترین غذای جهان ۱۲: کاسه ی چشم ماهی تن – ژاپن
آش شله قلم کار یک آش لذیذ و مقوی است که طبق روایات، قدمت آن به دوران قاجار و سلطنت ناصرالدین شاه برمی گردد. آشپزان برای اینکه بتوانند این حجم از آش را درست کنند هرچه به دستشان می رسید از گوشت گوسفند یا گوساله گرفته تا حبوبات مختلف و سبزی را در دیگ می ریختند تا بپزد. شلکینه معروف ترین نان محلی کردستان است و اکثر مسافرین به این استان، تعداد زیادی از آن ها را به عنوان سوغات خریداری می کنند.
بازی های هانگژو؛ بسکتبال سه نفره ایران و کره جنوبی
برای پخت اوجیزک به گوجه، روغن (ترجیحاً روغن محلی)، پیاز، آب، سیب زمینی و آچار نیاز است. البته در نوعی دیگر از این غذا، به آن تخم مرغ هم اضافه می کنند. اهالی سیستان و بلوچستان برای تهیه تباهگ گوشت خشک شده را برای 30 دقیقه در آب با نمک و فلفل می جوشانند. بعد که گوشت ها نیم ساعت جوشید آن ها را از آب درآورده و کاملاً سرخ می کنند. ماش پلو از دیگر غذاهای محلی گلستان به شمار می رود که به دلیل سادگی معمولاً به عنوان پیش غذا نیز استفاده می شود. این پلو با ماش، برنج، گوشت چرخ کرده، زعفران، پیاز، روغن زیتون، نمک و روغن تهیه می شود.