بروزرسانی: 22 آذر 1404
از غذای گرجی تا آسیایی کجا می شود غذاهای خارجی را در کازان امتحان کرد؟
از غذای گرجی تا آسیایی کجا می شود غذاهای خارجی را در کازان امتحان کرد؟
این سوپ از نودل برنج یا رشته فرنگی، شیر نارگیل و گوشت مرغ، ماهی یا میگو، به همراه ادویه های تند و آتشین از جمله سس بسیار تند قرمزی به نام «سامبال» (Sambal) و تمبر هندی، تهیه می شود. یکی از جذابیت های سفر امتحان کردن غذاهای محلی و سنتی آن کشور است. در واقع یکی از راه هایی که می توان با فرهنگ یک کشور آشنا شد، آشپزی و غذاهای آن جا است. طعم و ادویه های مختلف، جهانی جدید را به ما نشان خواهند داد که لذت بی مانندی را برای ما به ارمغان می آوردند. در این مطلب می خواهیم با 15 دستور جدید از خوشمزه ترین غذا های دنیا آشنا شویم.
- برای تهیه این غذا خوشمزه با ماهی ، ماهی را همراه با سس مخصوص در فر گریل می کنیم.
- خاچاپوری یکی از نان های محبوب و پرطرفدار در رستوران های گرجستان و دکه های غذای خیابانی است.
- بوت چین با مواد اولیه خلال خمیری که از آرد برنج به دست می آید بعد از سرخ شدن آماده نوش جان کردن است.
- بسیار خوش طعم که در هر زمان از روز می توانید آنرا کامل میل کنید .
- خاچاپوری، یکی از غذاهای سنتی و مشهور گرجستانی است که ترجمه نام آن، «نان پنیری» است.
- به عنوان میان وعده و حتی وعده اصلی نیز می توانید آنرا میل کنید .
مواد لازم برای تهیه این آش به جز گوشت ریش ریش شده انواع حبوبات مثل ماش، عدس، لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی در کنار پیازداغ، نمک، فلفل و دارچین هستند. تفاوت اصلی آش ماش پیازو قزوینی با سایر آش ها در این است که هیچ سبزی ای ندارد و در پخت آن از دارچین هم استفاده می کنند. اگر در روزهای ماه محرم و صفر به شهر مشهد سفر کنید و خیلی خوش شانس باشید ممکن است موفق به خوردن شله لذیذ مشهدی ها شوید.
روش درست کردن مرغ خامه ای به سبک ایتالیایی
ایکیزیکوری (سِرو حیوان زنده) به این ترتیب است که مشتری ماهی مورد علاقه اش را از مخزن آب انتخاب می کند. سپس سرآشپز آن را از آب می گیرد و در مقابل چشم های مشتری، بدون کشتن ماهی، استخوان های اش را جدا می کند. سپس همان طور که هنوز قلب ماهی می تپد، سرآشپز گوشت بُرش خورده اش را در بشقاب می گذارد و تزیینات لازم را نیز انجام می دهد. هم چنین می توانید از سرآشپز درخواست کنید ماهی فیله شده را به آکواریوم برگرداند و تا وقتی آماده ی خوردن غذا شدید، چند لحظه ای در آب شنا کند. فطایر یک غذای عربی و خوشمزه است که از موادی مانند قارچ، فلفل دلمه ای، گوشت چرخ کرده، ذرت شیرین و خمیر آن از آرد نان فانتزی، کره، شیر، نمک و خمیر مایه درست می شود.
غذای نودلی دنیا، که در سفر باید خورد
تاکوس که در مکزیک سرو می شود کمی با نوع غربی آن فرق دارد و فرقشان در این است که به جای پوست سفت و سخت در یک بسته بندی نرم و گرد و کوچک فروخته می شود. در مکزیک کافیست یک دکه در گوشه خیابان پیدا کنید و این قطعه های کوچک خوشمزه را با قیمت مناسب بخرید. تاکوها انواع مختلفی دارند؛ از تاکوی گوشت گرفته تا تاکوی سبزیجات و معروف ترین آنها تاکوی سالسا که همه اینها را در مکزیک می توانید امتحان کنید. اگر به غذای سرخ کردنی علاقه دارید توصیه می کنیم حتما لانچ پاکت یا بسته های ناهار سریلانکایی را برای صرف ارزان ترین وعده غذایی بعد از ظهر امتحان نمایید. این بسته ها بین ساعت 11 صبح تا 2 بعد از ظهر در بیرون از دکه ها و کافه ها سرو می شوند و معمولا از برنج بخار پز، گوشت یا ماهی کاری دار، سبزیجات و سامبول تشکیل شده است. در زمان پخت سیب زمینی ها، شما فرصت دارید تا پودر سوخاری ماهی انگشتی را آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه پلو یونانی با میگو و سبزیجات:
سیب زمینی سرخ کرده از خلال کردن سیب زمینی به شکل نوارهای باریک درست میشود که در سراسر دنیا از محبوبیت بالایی برخوردار است. غذای دکتر کلادرز حاوی مواد تشکیل دهنده پروبیوتیک میباشد که از اضافه وزن جلوگیری میکند. این غذا بخاطر شکل خاص دانه هایش از دندان محافظت کرده و پلاکت ها را از بین میبرد. غذای خشگ گربه مغزدار ویسکاس در سه طعم گوشت و هویج ، مرغ و سبزیجات ، ماهی تن و سبزیجات است . این غذا یک وعده غذایی کامل و متعادل است که نیازهای غذایی روزانه گربه شما و تمام ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز برای یک زندگی سالم و شاد را فراهم کرده است.